Egy gépet szeretnék venni a 7 éves fiamnak, jó választás lenne neki, és munkára milyen alkatrészekkel ajánlotok pc-t?
A fiamnak aki még 7 éves nem kel komoly gép mert még neki az is édes mindegy ha 720-ben játszik 30 fps-el nekem van egy gépem amibe van GeForce GTX 970 ,16 GB RAM ,i7 5775C.
Az ő gépe meg eleve olyan lenne ,hogy lenne benne 8 gb ram egy i3 4150 proci és egy GeForce GT 520-as VGA egyenlőre az marad de azt majd cserélni fogom vagy egy Radeon HD 5770-re vagy egy Radeon HD 7970-re majd meglátjuk még ,hogy melyiket veszem meg pénztől is függ ,ha meg vettem neki akkor majd ha a harver igényeik növekednek a játékoknak ,akkor neki adom az i7-5775-ös gépet ,és amit most veszünk neki abból csinálok munkára fejlett gépet mert ,én jobban inkább munkára használnám a gépem és majd cserélem a videó kártyát egy PNY Quadro P1000 4GB ugytudom a vram is számít ilyen munkában már ezért gondolom azt ,hogy alternativabb mint egy P600-as mert abba csak 2 GB RAM van ,de még azért videókártyával kapcsolatban is várnék egy két ajánlást ,hogy milyet vegyek ilyen áron mint a P1000-s van munkára ne és az alaplapból a a Supermicrot tervezték munkára ,na meg a többi alkatrészre is kíváncsi vagyok,ez olyan munka lenne ahol pl vga-ból biztos vagyok benne ,hogy egy K1200-as árazású kártya min kell mellé kellenek a vele egyenélű alkatrészek is milyen gépet állítsak össze munkára?
Teljesen jó, de a VGA mindenképp a HD7970 GHz edition legyen, mert abban van még némi erő, bár már az is kacatnak számít mai szemmel, de elsőre tökéletesen jó lesz.
Bár ezek elég régi kártyák már és ugye félő, hogy fél év után kinyiffan.
A gép többi része jó.
És a munkára szabott pc-met is tudom már milyen lesz:
CPU:
AMD Opteron 6370P 16-Core 2GHz G34 Processzor
Alaplap:Supermicro H8SGL-F Alaplap
GPU:Leadtek Quadro P2000 5GB GDDR5 160bit
PSU:EVGA SuperNOVA 1200 P2 1200W Platinum
Gépház:Corsair Carbide Air 540
RAM:G.SKILL 32GB (4x8GB) DDR3
HDD:Seagate IronWolf 10TB 256MB 7200rpm SATA 3
SSD:Silicon Power Ace A55 64GB SATA 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!