Üdv, van egy számítógépem, AMD A8 7600 processzorral .8 gb Hyper X rammal, és most vettem bele egy sapphire rx 560 2 GB oc videókártyát, de mióta a kártya a gépbe került azok a játékok amik eddig integráltan szépen futottak, most laggolnak?
Figyelt kérdés
Konkrétan a Rainbow 6 siege és Cs:GO játékokról van szó R6-ban integrált grafikával 30-50 fps-l tudtam játszani laggmentesen, most pedig 75 körüli fps-m van , de sokszor droppol le , mi lehet a gond? az illesztőprogram friss.2017. szept. 30. 16:50
2/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
CD ről telepítettem, az AMD radeon settings nevű illesztőt, majd programon belül frissítettem a legújabb verzíóra.
2017. szept. 30. 22:51
4/11 A kérdező kommentje:
Miutan az illesztoprogramot eltavolitottam a linkelt programmal semmihez sem tudok kezdeni mert sem a videokartyaval sem az alaplapba integraltra csatlakoztatva a vga vagy a diaplayport kabelt nem ad kepet a monitor
2017. okt. 1. 00:05
5/11 anonim válasza:
A biost kellene alapállapotba tenni (elemet kiszedni, vagy biosreset). Ezután már az integrált elvileg ad jelet. Akkor érdemes a legkisebb felbontásra állítani a monitort. (Windowsban). Nem tudom milyen monitorod van, de ha van rajta olyasmi, ami alapállapotba rakja, azt is érdemes használni. Ha van kép, megy minden, akkor vissza biosba, integráltat kilőni. Nézzük mi lesz.
6/11 anonim válasza:
Ja, és vissza a dedikáltra. Elvileg kellene működnie. Eleve az sem kóser, hogy driver uninstall után nem ad képet. Ilyennel még nem találkoztam.
7/11 A kérdező kommentje:
Amiatt jelentkezhet a lagg hogy a monitorom csak D-subot fogad a videkartyarol pedig displayport -dsub atalakitoval van megoldva? Azon h legyrn ujra kep meg dolgozom. Masok aztmondtak ne kap aramot de 550 w tapom van..a ventillatotok felporognek..amikor a windows betolt hallom a hangot h betoltott igy azt kizartam h nincs eleg aram.
2017. okt. 1. 11:07
8/11 A kérdező kommentje:
Lehuztam a 6 pin tapcsatlakozot a videokartyarol,es azonnal adott kepet. Es fut az integralt..ugyebar csunya keppel ..illesztoprogram nelkul.
2017. okt. 1. 11:10
9/11 anonim válasza:
Lehez, az a 6 pines csati hibás. Elvileg a tápon 2 db van. De írd le, milyen a tápod? Sok silány és olcsó nem ajánlott táp kapható 500-700w-osak, amelyek ennek a felét sem képesek leadni. Akár az is okozhatta az akadozásokat. Ha a kártyához adtak átalakítót, még azt is kipróbálhatod.
10/11 A kérdező kommentje:
időközben, kaptam képet, majd ezután telepítettem a drivert, eddig külön külön érzékelte az integráltat és az rx 560-t is...mostmár csak az rx 560-t , így a probléam megszünt, egész szép teljesítménnyel fut és nem laggol :)
2017. okt. 1. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!