Windows Klónozás hogyan?
Sziasztok!
Vettem egy nagyobb ssd-t a gépembe. Most jelenleg az op.rendszer (win7) egy 60GB-os ssd-n fut. Olvastam Windows klónozásról, de ami nem világos, vagyis nem igazán esik szó róla az az, hogy az op.rendszert átköltöztetem a nagyobb meghajtóra, és kész passz minden marad úgy ahogy régen volt? Vagy az oprendszer átköltözik, és a többi programot, játékot telepíthetem újra. A 60Gb-os meghajtón az oprendszeren és az office-on kívüln nincs más. A többi két HDD-n van. A másik, hogyan lehet a legbiztonságosabban klónozni, ti mit választottatok? Előre is köszi a választ.
dirtywindows-on van egy két jó tipp. Guglizz rá, mert ide nem lehet linkelni.
Gugli: "Windows Klónozás" --> 1. és 2. találat
Kevés a 60gb a win7-nek? Vagy lassúnak találod? Mert ha egyik sem, akkor felesleges vesződni vele.
Ha újrahúzod a rendszert, össze kell keresgélni a játékok mentéseit, és elmenteni őket hdd-re. A játékokat hagyd fent, némelyik elindulhat újratelepítés nélkül is, kivéve neten vásárolt játékok. (Pl: Steam, Uplay, Origin stb...)
A legelső találat elvileg az, ami hasznos infókat tartalmazhat neked. Azért nem tudom linkelni azt az oldalt, mert a gyakori nem engedi.
"Válaszodban egy olyan linket próbáltál elhelyezni, amely esetleg sértheti harmadik fél szerzői jogait, így nem tudjuk azt megjeleníteni a honlapunkon." WTF???
Í
Szerezz be egy Hiren's CD-t. minden rajta van, ami kell neked.
Ibnkább az a kérdés, hogy tudod egyszerre rákötni a két diszket a gépedre (laptop esetén persze)
""Válaszodban egy olyan linket próbáltál elhelyezni, amely esetleg sértheti harmadik fél szerzői jogait, így nem tudjuk azt megjeleníteni a honlapunkon." WTF??? "
Nekem azt írta, hogy olyat linkeltem, amiért én fogom az anyagi felelősséget vállalni:))) Nem bírják a dirtywindows-t, pedig korrekt oldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!