Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a vízhűtésről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket és a véleményeteket szeretném kérni. A számítógépemben egy Intel Core i5 4460-as processzor van és a gyári hűtése egyáltalán nem volt jó ezért vettem egy vízhűtést. A vízhűtés neve Cooler Master Sheidon 120xl és azt tapasztaltam,hogy internetezés közben is sajnos nagy hangja van. Viszont jól hűti a processzort de sajnos nagy hangja is van. Arra is gondoltam,hogy a gyári ventilátorait amit kaptam hozzá azt inkább kicserélném de sajnos nem tudom,hogy milyenre lenne érdemes.

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

2017. szept. 24. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:

A vízhűtés hangosabb mint a léghűtés, csak nagy radiátorokkal és jobb fajta d5 pumpával lehet elérni halkabb működést amíg a víz fel nem melegszik. Utána kellett volna nézned, jó léghűtő vagy komoly vízhűtés helyett (ami felesleges lett volna) játékvizet vettél.. Költhetsz rá még többet persze.. vékony radiátorról van szó tehát nincs haszna a 2 ventilátornak, ez halk és több mint elég rá: [link]

Persze ha a pumpa is hangos akkor ez sem segít.

2017. szept. 24. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Arra a procira felesleges volt vízhűtést rakni. Nekem is olyan van, egy Cooler Master Hyper 103 hűti ami több mint elég. És azért az, mert elötte egy amd-s procit hűtött, így nem vettem mást.

A vízhűtés ebben az esetben mint esztétikai hasznossággal bír. (A hűtésen kívűl.) Legalább némileg letisztult belsőt ad a gépnek. Vagy mi.

Amúgy ha a ventit normálisan a cpufan tüskére kötötted, tudod szabályozni a fordulatszámot, egyedi ventiprofilt állíthatsz be vele. Vannak segédprogik, vagy biosból intézheted.

2017. szept. 25. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!