Mit gondoltok a Gigabyte videókártyákról?
Ez változó.
Sokak ellenzik, sokak pedig azt ajánlják.
Én pedig azt mondom hogy bevállalható, bár ha abban az árkategóriában van MSI akkor azzal jobban jársz.
De mivel nekem nem volt Giga VGA-m így nem tudok róla konkrét tapasztalatot mondani.
Nekem volt giga kártyám, nem volt vele gondom.
A vélemények eléggé különbözőek, amúgy nyugodtan veheted, bár 1070-es esetében biztos, hogy msi-t vennék már!
Kedves kérdező!
Nekem eddig volt Gigabyte GTX 660Ti, Gigabyte Radeon R9 280 és most egy GTX 1050Ti szintén gigabyte és egyikre sem volt soha ami panaszom, csak ajánlani tudom
Így kicsit későn de azért válaszolok.
Most újítottam buildet (i7 7700, Gigabyte GTX 1070 WF OC) ééééés háát a VGA 2 hét alatt megadta magát sajnos :/ Előtte ugyan úgy Gigabyte kártyám volt, csak R9 270 OC és azzal nem volt semmi baj. Nem tudom egyébként mi lett a kártyával, game közben lekapcsolt a táp, és tápreset után ha kapcsoltam volna be, leoldott a táp (gondolom zárlatra) Most gariztatom, remélem ha visszakapom az tovább fogja bírni.
Am semmi gond a kártyával, pacekul ment, félpasszív a hűtése, szóval ha nem gamelsz nem forog a venti, és ha forog is nem hangos, legalább is nekem elnyomja a 2 chass fan, és a vízhűtésen lévő 2 venti hangja xD
Árban OK a zsiga, de nagyon sajnálom hogy elhalálozott a kezeim közt egy 1070, az R9 270-et meg nyúztam 1 évig minden nap és semmi baja nem volt.(haver meg mésfél évig, úgy vettem tőle az egész gépet)
Tipp: Gigabyte-ból vagy G1 vagy Extreme (Aorus) vagy MSI, Asus. Ilyen Zotac, Palit, Manli valamikben nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!