Mit is hogy bányászak egy GTX 150ti-al?
Sziasztok.
Még nagyon uj vagyok a dologban 1 hete bányászgatok. Több kérdéssem is lenne, mit is lenne érdemes bányászni , dual vagy sima mining jobb ? A Másik dolog hogy nem értem hogy egyeseknek hogy van akkora kereslete hogy eléri a napi 4 dollárt is hasonló Hash-el(nekem olyan -14 van) , mig én 2 nap alatt kaptam 1 dollárnyi ETH, én értettem valamit félre vagy kellene valamit állítgassak ? Azonkívül hogy overclocoltam a kártyát és beraktam a poolt mást nem nagyon tettem. Köszönök minden tanító jellegű választ.
9/10
természetesen ez is egy nézőpont
de a te túlmunkáidnak a fizikai teljessítőképpességed szab határt
itt teljesen másról van szó..és nem a meggazdagodásról
ha ennyit látsz belőle ..maradj a tulmunkáidnál :-)))
#11: "természetesen ez is egy nézőpont
de a te túlmunkáidnak a fizikai teljessítőképpességed szab határt"
Tudod, nem mindenkinek abból áll a munkája, hogy betont talicskázik. Az enyém pl. abból áll, hogy itt ülök a kényelmes kanapémon egy teával, nézem a sorozatomat, és közben a laptopomon kopácsolok egy kicsit.
"itt teljesen másról van szó..és nem a meggazdagodásról"
Akkor taníts, mester! Miről szól? A pénz és erőforrások tökéletesen értelmetlen pocsékolásáról?
#10:
"Nem is arról van szó hogy elég jól lehet vele keresni, mivel azon kívül hogy nézegeted az árfolyamokat meg hogy minden stimmel-e a gépekkel más dolgod nincs. Amíg te a plusz óráddal fárasztod magad , aki bányászik a 3 sörit issza és röhög a markába. Idö- pénz."
A passzív befektetéseim úgy is termelik a pénzt, hogy feléjük sem nézek.
Egyszerűen imádom, ha olyan emberek oktatnak ki pénzcsinálásból, akiknek semmilyen közgazdasági-pénzügyi képzettségük nincs. Oké, csináljátok, kriptózzatok, gazdagodjatok meg belőle, csak ne oktassatok, mert fingotok sincs a számok varázslatos világáról.
(A helyesírásról sem, de azt most hagyjuk...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!