Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit is hogy bányászak egy GTX...

Mit is hogy bányászak egy GTX 150ti-al?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Még nagyon uj vagyok a dologban 1 hete bányászgatok. Több kérdéssem is lenne, mit is lenne érdemes bányászni , dual vagy sima mining jobb ? A Másik dolog hogy nem értem hogy egyeseknek hogy van akkora kereslete hogy eléri a napi 4 dollárt is hasonló Hash-el(nekem olyan -14 van) , mig én 2 nap alatt kaptam 1 dollárnyi ETH, én értettem valamit félre vagy kellene valamit állítgassak ? Azonkívül hogy overclocoltam a kártyát és beraktam a poolt mást nem nagyon tettem. Köszönök minden tanító jellegű választ.

#bitcoin #mining #Ethereum #bányászás tgx 1050 ti #claymore mining
2017. szept. 23. 23:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9/10

természetesen ez is egy nézőpont

de a te túlmunkáidnak a fizikai teljessítőképpességed szab határt

itt teljesen másról van szó..és nem a meggazdagodásról

ha ennyit látsz belőle ..maradj a tulmunkáidnál :-)))

2017. szept. 25. 18:10
 12/14 anonim ***** válasza:

#11: "természetesen ez is egy nézőpont

de a te túlmunkáidnak a fizikai teljessítőképpességed szab határt"

Tudod, nem mindenkinek abból áll a munkája, hogy betont talicskázik. Az enyém pl. abból áll, hogy itt ülök a kényelmes kanapémon egy teával, nézem a sorozatomat, és közben a laptopomon kopácsolok egy kicsit.

"itt teljesen másról van szó..és nem a meggazdagodásról"

Akkor taníts, mester! Miről szól? A pénz és erőforrások tökéletesen értelmetlen pocsékolásáról?

2017. szept. 25. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:

#10:

"Nem is arról van szó hogy elég jól lehet vele keresni, mivel azon kívül hogy nézegeted az árfolyamokat meg hogy minden stimmel-e a gépekkel más dolgod nincs. Amíg te a plusz óráddal fárasztod magad , aki bányászik a 3 sörit issza és röhög a markába. Idö- pénz."

A passzív befektetéseim úgy is termelik a pénzt, hogy feléjük sem nézek.

Egyszerűen imádom, ha olyan emberek oktatnak ki pénzcsinálásból, akiknek semmilyen közgazdasági-pénzügyi képzettségük nincs. Oké, csináljátok, kriptózzatok, gazdagodjatok meg belőle, csak ne oktassatok, mert fingotok sincs a számok varázslatos világáról.

(A helyesírásról sem, de azt most hagyjuk...)

2017. szept. 25. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges ezen vitázni. Véleményem szerint "főállásban" nem érdemes és nem is éri meg a bányászat, hacsak az illető nem rendelkezik horribilis tőkével. Viszont keresetkiegészítésnek jó lehet. Bár akkor is kell nagyobbacska tőke, hogy érdemes legyen belevágni.
2017. szept. 26. 06:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!