Menyire adnak jó játékélményt ezek a 21:9-es képarányú monitorok?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen látom ezeket a "gaming" monitornak mondott széles monitorokat?
Tényleg megnövelik a játékélményt?
Mondjuk ha még ívelt is és mondjuk tudja a 144Hz-et?
Most konkrétan az LG 34UC79G-B-ről beszélek.
Megéri egy ilyen monitor?
Egy gtx1080as a vidikarim, nem tudom ez számít e.
2017. szept. 22. 18:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó gémingre és munkára is. A 144Hz is nagy plusz, de sok játékban elérhetetlen. Inkább arra vannak optimalizálva a mai játékok hogy 60FPS biztos meglegyen, utána már iszonyat különbségek, egyik helyen 150 másikon 75. Sztem az már inkább zavaróbb. Lowon pedig nem játszanék csúcs kártyával.
2/3 anonim válasza:
azért esport fps játékosoknál nem éppen 60 fps a mérvadó ha nem 200-300 és nem kell hozzá erős gép. Ha bf1 -ben szeretnénk 150 fps -t oda igen kelleni fog egy húzott i7 2600 vagy 3770k minimum 4.8 ghz-re rántva.
3/3 anonim válasza:
Kizárólag akkor ajánlom, ha csak új játékokkal játszol- a régieknél vagy két oldalt széles fekete csíkot kell csodálnod, vagy a monitorod eltorzítja a képet. És persze lehet, hogy csak feketeséget fogsz látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!