Laptop képernyője nagyon sötét, mintha a fényerő minimumra lenne véve, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon halványan látszanak a dolgok, de még az is csak úgy látszik, hogy közben lámpéval meg van világítva.
Az egeret is alig találom meg, nagy nehezen megkerestem a fényerőt, maxon van.
Asus laptop, 2-3 éves.
KOntakthiba nem lehet, mert van kép, csak nagyon sötét.
Mit csináljak, mi lehet a baja?
2017. szept. 22. 18:16
1/5 anonim válasza:
Windows 10 ? Mert ha igen, azon van olyan hogy éjszakai fények. ha ez be van kapcsolva akkor csinál ilyet. Tipp.
2/5 A kérdező kommentje:
Az hol lenne?
Win 8.1
Nem gondolnaam, h ejszakai beallitas, mert most lekapcsoltam a villanyt, es total sotet a kepernyo.
Lampafeny alatt latszik csak nagyon-nagyon gyengen.
2017. szept. 22. 18:32
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg meghalt a háttérvilágítás, esetleg annak invertere, szervizelhető hiba.
4/5 anonim válasza:
FN + F6 fényerő növelés
FN + F7
Ezzel pedig vissza tudod kapcsolni a képernyő háttérvilágítását.
Remélem csak ennyi volt a probléma :)
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos én is inverterre gyanakszom, a billentyűket tegnap már próbáltam, de nem történt változás.
A héten viszem szervizbe. :(
Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 25. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!