Van olyan játék amihez kevés ez a gép?
Figyelt kérdés
i3-4330, rx 460, 8gb ram. Lényeg hogy akár minimumon, de menjen szinte bármi. Főleg fifa18, és battlefront 2 :D2017. szept. 18. 23:34
4/9 anonim válasza:
Nekem i3-7100(3900 MHz)+8gb+rx560, de még ez sem visz minden játékot fullosan. Viszont a minimumokat még bírja, azaz 900-as felbontáson kb. közepes felbontásig viszi a játékokat 45-50fsp-vel. Itt tudod ellenőrizni: gepigeny.hu
6/9 anonim válasza:
#4: A gépigényes összehasonlító egy kalap sz**t sem ér! Mai napig nem tudják normálisan megcsinálni.
7/9 anonim válasza:
"#4: A gépigényes összehasonlító egy kalap sz**t sem ér! Mai napig nem tudják normálisan megcsinálni."
Nem igaz. Én a gepigeny.hu alapján állítottam össze az új gépem, és tökéletes. Néha még túloznak is picit. Sajnálom, ha neked rossz tapasztalatod van, de ne általánosíts
8/9 anonim válasza:
Az általánosítás a sok panasz miatt van amik ott "elhangzottak". Bár nem konkrétan a játékok gépigény leírásával van a baj, hanem az összehasonlítóval, mely megmondja milyen konfigon hány fps-re számíthatsz egy adott játékban. Na az az, ami nem működik ahogy kellene.
9/9 anonim válasza:
Mellesleg saját tapatsztalat is van; a konfigom beírásával rendre a legrosszabb eredményeket adja ki ami homlok egyenest az ellenkezője. Ilyen módon lehet jónak is nevezni, hiszen meglepetés, hogy az általa kreált siralmas eredmény többszörösével megy az adott játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!