Pappgr kérdése:
Miért nem működik a laptopom billentyűzete?
Figyelt kérdés
Nem rendeltetésszerűen működik a laptopom billentyűzete (Asus ROG G750JH). Ha lenyomok egy billentyűt akkor válaszol, a legtöbb nem csinál semmit néhány a rossz karaktert küldi, néhány egy sornyi pl.: 65s073, de vannak olyanok is amelyek például egy weblapot nyitnak meg (valamiért több gomb is CapsLock-ként működik). A driverkek frissítése nem segített, nem tudom, hogy windows hiba-e. Meg akartam próbálni elindítani egy linuxot pendrive-ról, de nem tudom megnyitni a bios-t, mert a külső billentyűzet később kap áramot mint ahogy elindul a windows.2017. szept. 18. 22:21
1/3 anonim válasza:
Belefolyt valamilyen folyadék szerintem, vagy tisztítószert nem hasznàltál előtte? Én beleöntöttem teát, akkor csinálta ezt.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy az a baja, néha-néha egy-két cseppen kívül még nem érte folyadék, igazából ez a probléma már több hete fenn áll. A takarításra is mindig ügyelek, hogy alkoholos tisztítószert használjak. Ha csak port és olajat akarok letörölni akkor képernyőtisztító folyadékot használok, sok éve több laptopon kiválóan működött.
2017. szept. 19. 00:22
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy szoftver, vagy hardver hiba. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!