...kira... kérdése:
USB port hibája, szoftveres, vagy hardveres?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem az asztali pc-hez, egy Tp link usb wifi adaptert. Csatlakoztatom, a drivert a kapott cd-röl telepítem, vagyis csak telepíteném, mert folyamatosan lefagy a telepítő(a gép többi része működik.) És amikor végre aikerűl, nem történik semmi. Eszközökben megjelenik mint wifi adapter. Elvileg működik(de nem!) A hálózati kapcsolatokban is megjelenik letiltott kapcsolatként. Engedélyezni is engedi...
Vagy mégsem( engedélyezi és mégsem történik semmi..)
Már minden lehetőségemet előttem...
2017. szept. 16. 20:42
11/20 anonim válasza:
Vidd vissza a biltba, és kérd vissza a pénzt, ha megvan a blokk! Ott a békéltető testület, ha nem akarnák visszaadni!
12/20 A kérdező kommentje:
De nem a wifi a rossz. Nem akarom vissza adni mert amúgy működik más gépen.
2017. szept. 17. 09:40
13/20 P.O.C. válasza:
Amelyik problémát nem lehet megoldani, az meg kell kerülni. Szóval próbáld kicseréltetni a boltba, de ezúttal ne USB Wi-Fi kártyára, hanem PCI-E Wi-Fi kártyára.
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm P.O.C már szenvedtem vele elég sokat úgyhogy megyek és kicserélem
2017. szept. 17. 11:23
15/20 A kérdező kommentje:
Viszont ahogy elnézem, csak PCI lessz belőle mert a többi PCI -E foglalatom fedve van a videókártyával.
2017. szept. 17. 11:39
16/20 P.O.C. válasza:
Hát 3 slot -ot nem szokott elfoglalni egy videokártya. A másodikba bele kéne hogy férjen. Jó a PCI is, de azért lenne jobb a PCI-E, mert a sima PCI kezd kikopni, még 1-2 év és nem lesz egy új alaplapon se. Így nem fogod tudni felhasználni egy új gépben.
17/20 A kérdező kommentje:
Egy gtx 580 van benne... 3 slot kell neki de a harmadik is PCI E 16x
2017. szept. 17. 22:03
18/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat 4db PCI E van 2db x16 és 2db x1 ebből 1 x16 a videó kártya és a 2 x1 van takarva, az x16 maradt és 3db PCI
2017. szept. 17. 22:07
19/20 anonim válasza:
16-osba is belerakhatod.
Azért x16-os, mert 16 vonal (lane) van benne. Kisebbet
rakhatsz bele, oké, nem éri végig a foglalatot, de attól
nem lesz gond :)
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat.
Mindenkinek ment a pipa.
2017. szept. 17. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!