Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen jó mechanikus, magyar...

DAO kérdése:

Milyen jó mechanikus, magyar kiosztású billentyűzetek vannak?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy új billyentyűzetet venni és nem tudom, hogy milyet vegyek. Mit ahogy fent írtam, mechanikus és magyar kiosztásút szeretnék venni. Milyen jó billentyűzetek vannak max 40.000 FT-ig?
2017. szept. 14. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmilyen nincs, egyszerűen eltűntek a piacról, pedig tavaly vagy tízféle típus is létezett. Talán még valahol akad Tesoro Durandal vagy Roccat Ryos magyar betűkkel, de egy hónapja hívogattam végig minden boltot, és sehol sem volt.
2017. szept. 14. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Én személy szerint ajánlom a Rapoo VPRO V720s-t!

Nekem is ilyen van és egy- két helyen (pl. Media Markt) kapni magyar kiosztásúba.

Kék switch-es rapoo switch-en vannak benne ami szinte semmiben sem tér el az eredetitől (inkább ugyan az). Ezen kívül az ára sem egetrengető. Nyílván nem egy Asus Rog vagy valami Razer de szerintem az áráért jobbat kívánni sem lehet.

2017. szept. 14. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
jó a tesco-s is 2000FT ...
2017. szept. 14. 23:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Ozone strike pro

Van belőle magyar és us kiosztású is.

2017. szept. 15. 01:40
 5/7 anonim ***** válasza:
#4: Egy hete kérdeztem végig, mindenhol csak német kiosztású volt. Láttál esetleg valahol?
2017. szept. 15. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez elvileg magyar.

De van még pár magyar kiosztású. (aminek a nevében benne van h HU :) ) Legalábbis annak kell h legyen.

[link]

sorry a hosszu linkekért, de url roviditot nem lehet hasznalni

2017. szept. 15. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
*Oh, most nézem h le vannak roviditve automatikusan.
2017. szept. 15. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!