Ökrös Árpád kérdése:
Érdemes egy új notebookot újrapasztázni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a gyári paszta elég silány minőségű.
Ezzel javítanám a hűelvezetését és nővelném az életét
2017. szept. 14. 19:12
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, olyan csinálja, aki ért hozzá. Mert aztán jön a kérdés, hogy amióta újrapasztáztam, azóta recseg/melegszik/lassú...
2/7 A kérdező kommentje:
Mégis mit lehet egy pasztázásban elrontani?
Igaz notebookkal még nem volt dolgom, de asztalivan igen és van benne tapasztalatom.
2017. szept. 14. 19:18
3/7 anonim válasza:
Totál felesleges, nem vacak a gyári paszta elég sok évet kibír különösebb romlás nélkül.
4/7 anonim válasza:
Az már gari vesztés...nem tenném.
Amúgy gariba pasztázzák, ha azt mondod, hogy magas a T, nem vizsgálják, hogy mennyire magas a T-d. Kicsit emeld meg a hátulját, az sokat számít, ne legyen poros környezet. Hűtőpad felejtős szerintem.
5/7 Hominida válasza:
#2: Akkor gyakorlatilag semmit sem tudsz egy notebook belsejéről. Rejtelmesebb, mint egy asszony lelke, és több dolgot lehet benne eltörni, megroppantani, letörni, mint ahányszor egy férj az elválásra gondol. A drága kütyüket úgy tervezik, hogy gyorsan lehessen összerakni, és az sem baj, ha nem lehet többé szétszedni.
6/7 anonim válasza:
Ja, igen. Notebookot sokkal nehezebb pasztázni. Csak kis figyelmetlenség, és annyi...de nem lehetetlen. Yoube-os video itt nem árt, és minden csavar nem véletlenül akkora.
D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!