MagdaB kérdése:
Steelseries Rival 300 vagy ZOWIE ZA13?
Figyelt kérdés
Egér vásárlás előtt állok és ez a 2 egér került fel válaszható terméknek. A mostani egerem is egy steelseries,de sokan mondják a zowie márkát hogy tök jó cuccokat gyártanak.2017. szept. 13. 08:56
1/4 A kérdező kommentje:
Cimet elrontattam nem a ZA13-ra gondoltam,hanem a ZA11..
2017. szept. 13. 09:02
2/4 anonim válasza:
A Zowie tényleg jó cuccokat gyárt, DE:
A kapcsolóik nagyon kemények és lassúak a megszokott Omron kapcsolókhoz képest, ezt sokaknak nehéz megszokni. Mások viszont pont ezt imádják benne: hogy nem lehet véletlenül kattintani, határozottan kell nyomni.
A Zowie 1:1-ben adja át a szenzor által feldolgozott jelet a PC-nek, következésképpen nincs makrózás, nincsenek extra funkciók, nincs játék közben DPI-állítás, stb. De sokan pont ezt imádják benne.
3/4 A kérdező kommentje:
Kösz az infót, azért is szeretném főképp lecserélni a mostanit, mert elég könnyű a kapcsolója és elő-elő fordul,hogy félrekattintok.
2017. szept. 13. 12:55
4/4 anonim válasza:
Én mindenképpen zowie-t ajánlom, már rendelkeztem elég sok egérrel, steelseries rival 300, steelseries kana v2, qpad dx-20.. és most van egy Zowie FK2, ZA12 és egy EC2-a itthon, sokkal jobb a zowie, a kattintás egyáltalán nem nehéz, dpi állítás pedig van játék közbe mivel csak megemeled az egeret és kattintasz az alján egyet és voálá. ZA-t én nem ajánlom, nekem sem jött be hiába próbálkoztam vele, kényelmetlen nagyon, fk szériát ajánlom a legjobban, egyszerű forma és tökéletes mindenhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!