Elég ez a processzor a videókártyának?
A kérdésem az lenne hogy kitudja e hajtani teljesen az i3 7100 típusú CPU a gtx 1050ti vgat?
Vagyis megfelelőek egymáshoz?
Emellett milyen konkrét típust érdemes venni a 1050ti bol?
Továbbá tudnátok ajánlani egy jó monitort hozzá kb 40k ért?
Előre is köszönöm!
Tápnak ezek:
EVGA B3 450W
Be Quiet!Pure Power 10
Fractal Design Integra M.
Melyik Raider? A sima vagy a 2. verziós (Raider II)?
Mert az 1-est nem éri meg, a 2-es meg be quiet pure power szintű belsős, az minőségben jó.
Erre gondoltam.
Megnéztem a ryzen procit de szerintem az i3 is van olyan jó. Néztem videót ott is azi3 teljesített jobban.. igaz húzva lehet jobban teljesít a ryzen de azzal én nem szeretnék foglalkozni.
Hacsak nem nagy dolog és nem árt a proci élettartamának!
Nem kötelező a ryzen. Csak mivel a "csapból" is az folyik, és ár/érték aránya jobb mint az intelé, azért szokták ajánlani. Én is ha váltok haswellről( i5-4460) maradok intel vonalon. De az még oddébb van. Egyelőre bőven elég mindenre nekem, egy-két játéktól eltekintve (amelyeken érezhető enyhe cpu limit) minden megy vele egy rx 470 társaságában.
Az a baj, hogy a ryzen megjelenésével sem csökkentek úgy az intel procik árai, ahogy azt sokan várták.
#14.Ezzel nem értek egyet.
Igenis ha valaki nem márka fan mindenképpen érdemes Ryzen-be gondolkozni, nem azért mert az folyik a csapból is hanem gyakorlatban is megfelel mindenre.
Alsó kategória G4560, minden másra meg valamilyen Ryzen 5, feljebb meg ott a 7700K vagy épp a Ryzen 7 széria.(bár ezeket megközelíti a Ryzen 5 1600 szóval nem éri meg egyik sem a felárat)
Én meg azokat nem értem akik egy márkához ragaszkodnak, teljesen felesleges.Kb. csak beszereléskor érezni a különbséget, aztán meg lényegtelen a Brand, csak a teljesítmény számít...
#15: #14-es vagyok. Teljesen egyetértek veled. Itt nem fanságról van szó. Kicsit megkövetem magam, mert mikor váltanék, jobban kiforrhatja magát a Ryzen is. Most még új, és nem látom benne a nagy megváltót, ami miatt érdemes lenne haswell platformról váltanom. Lehet egy haswell i7-es is elég lenne (elég persze nem is kicsit hardveraprón van dögivel, és nem járnék rosszul. Jó áron vannak. Nem is kellene lecserélnem 16 gb ramot és lapot csak procit.)
Amúgy félreértetted az írásomat. Igen jó választás lehet egy ryzen. Nem írtam ellene, és nem vagyok Intel fan sem.
Értem miért írtad amit írtál. Elírtam és ezért bocs. Ár/teljesítmény (tudás) terén jó választás lehet. (Már a Ryzen). Nagyon jó pricik és hozzák a várt teljesítményt.
A lényeg amit írtam: Egy haswell i7 használtan és nem kell megválnom laptól, 16 gb ramtól, és bőven elég lesz még pár évig. Újonnan: Ár/teljesítmény terén meg ryzen. Ennyi és nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!