Tintapatronnal milyen gyakran nyomtassak, hogy ne száradjon be?
Figyelt kérdés
1hét, 2 hét?2017. szept. 8. 11:20
1/7 Robivosi válasza:
Háát... típus függően, de az biztos, hogy hetente egyszer! A tintapatron szárad önmagában is. Ha beszárad, többe kerül a tisztítás mint az egész nyomtató!
2/7 anonim válasza:
Hetente egyszer, minimum egy tesztoldalt (ha éppen mást nem akarsz) Annyi tintát megér...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Vennék, ha sűrűn nyomtatnék... P
2017. szept. 8. 14:52
5/7 anonim válasza:
Pont azért vegyél lézert, mert ha ritkán nyomtatsz, nem szárad be. Nekem van, hogy hónapok kimaradnak, és mindig ugyanolyan minőségben nyomtat.
Nem mellesleg gyorsabb, tovább kitart egy toner is. (Adott esetben olcsóbban jössz ki a festékkel, mint egy tintapatronosnál.)
6/7 A kérdező kommentje:
O.K.
Kösz.
2017. szept. 8. 20:13
7/7 anonim válasza:
Lomtalanításkor szereztem Epson EPL-6100L nyomtatót, már 2010-ben sem volt éppen új, de a benne lévő tonerrel még mindig tudok nyomtatni. Nem gyakran, havonta pár oldalt nyomtatok vagy ritkábban, mióta megvan nagyjából 200 oldalt nyomtattam (a kidobott nyomtatóban lévő tonert még nem cseréltem, nem töltöttem) És még mindig hibátlanul nyomtat. Ez valami technikai csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!