400 ezerért milyen asztali gépet ajánlanátok játékra?
Figyelt kérdés
Ennyi rá a keret. Szeretnék végre egy erős gépet, amihez pár évig nem kell hozzányúlni. Intel és Nvidia vonalalból szeretnék választani.2017. szept. 8. 00:09
11/12 Metal456 válasza:
Szerintem nem érdemes most itt várakozni,ahogy mondod sokkal olcsóbb nem lesz az előző,az új pedig drága lesz,szóval szerintem vedd meg azt amit irtam,az is erős proci ráadásul tuning proci is,szóval nincs értelme a várakozásnak,de ha mégis akarsz az se baj.
12/12 anonim válasza:
Lejjebb nem biztos, hogy megy, de ha az intel drágábban fogja adni a következő generációt, mint a mostanit akkor több, mint valószínű, hogy sokan nem fognak váltani. Max 7. gen i5-ről 8. gen i5-re fognak, de az sem biztos, mert közel egy árban ott van a ryzen 5 1600 mint alternatív megoldás. Szóval nem hinném, hogy drágább lesz a coffe lake már csak a ryzen miatt is meg ez miatt is, hogy az hülyeség lenne. Persze +- pár ezer forint különbség több, mint valószínű, hogy lesz, ez vitathatatlan, de kizárt, hogy nagy árkülönbség lesz a coffe és kaby között. Amúgy néztem kiszivárogtatott árakat, 120 000Ft körül lehet majd a 8700K. Euróban voltak megadva az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!