Bubu 1.2 kérdése:
Miért nem ismeri fel a játék telepítő lemezt a gép?
Figyelt kérdés
Új cd olvasó van az asztali gépen, cd-t és dvd-t lejátszik de a játék telepítő lemezt nem. Valami ötlet? Elnézést ha nem fogalmaztam profin de csak használni tudom a gépet nem értek hozzá.2017. szept. 6. 10:07
1/9 MGéza válasza:
Abszolút nem lát rajta semmit? File böngészővel sem?
2/9 A kérdező kommentje:
Hang cd-nek érzékeli és a Windows media player-el akarja lejátszani.
2017. szept. 6. 11:27
3/9 MGéza válasza:
Nyisd meg böngészővel és indítsd el rajta az autorun nevű filet.
4/9 A kérdező kommentje:
látni látja, mert azt megtudtam nézni. csak nem telepíti. elvileg a telepítés automatikus vagy nem? Vagy lehet rossz lejátszót vettem és csak cd-t és dvd-t tud olvasni? sok a kérdésem bocsi
2017. szept. 6. 11:33
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm megpróbálom
2017. szept. 6. 11:34
6/9 A kérdező kommentje:
16 bit MS-DOS subsystem nem támogatja a fullscreen mode-ot. Állítottam a képernyő felbontáson de úgy sem csinál semmit.
2017. szept. 6. 11:44
7/9 MGéza válasza:
Kell ott lennie windowsos telepítőnek is. Ha nem megy autorunnal akkor szokott még setup.exe is lenni.
8/9 anonim válasza:
"de csak használni tudom a gépet nem értek hozzá"
-Ne állíts valótlant, ha nem értesz hozzá akkor használni se tudod.
CD be--> totalcommander megnyit-->katt a CD meghajtóra-->setup.exe megkeres--> dupla klikk rá, -ennyi.
9/9 A kérdező kommentje:
ok. igazad van rosszul fogalmaztam. :) köszönöm a válaszokat
2017. szept. 7. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!