Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nincs videokártya a gépbe még...

Nincs videokártya a gépbe még integrálva sem?

Figyelt kérdés
Köszi a segítséget előre is ! Tehát van egy ház alaplap proci benne ram táp.. minden van ! Viszont nincs integrált videokártya a gépbe! A kérdésem az lenne hogy van egy olyan kártyám ami olyan mint a videó kártya 2 csatlakozási lehetősége van! De tüskés kimenete van és nem fér bele a nyílásba meg van 3 féle képen szakítva a pont! Így nem tudom betenni az alaplapba úgysem hogy nem teljesen az az a hosszúsága meg van és be is férne de az alaplapba ami van az 2 x van megvágva a kártya viszont 3x így nem jó ugye ? Bocsi szerelésbe nem nagyon vagyok jártas inkább kérdezek mint h hülyeséget csináljak! Egyáltalán ez mi ? a kártyán 2 csatlakozási lehetőség van de tüskés!! És a monitor kivezérlése is tüskés csak fordított kábellal tudnám össze kötni javaslat esetleg ? Köszi előre is :))
2017. szept. 6. 00:32
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek ! :(
2017. szept. 6. 20:23
 32/37 MGéza ***** válasza:
Ez egy S775-re épülő gép, az alaplap kifejezetten jó, az egyik legjobb S775-ös. Procit csak akkor fogod megtudni ha veszel videokártyát és belerakod.
2017. szept. 6. 20:26
 33/37 A kérdező kommentje:
Értem köszi tehát ezt gémer gépnek használjak ? Vagy mire lehet használni 6 RAm nak van helye latni a képeken narancs fekete és sárga az a ram helye ugye ? :P
2017. szept. 6. 21:29
 34/37 MGéza ***** válasza:
Keresd meg a típusa alapján. Core 2 Quad procikat támogat, a ram slotok meg azért eltérő színűek, mert ebben lehet dd3 és ddr2 memókat is használni, persze egyidejűleg csak az egyiket. Egy nútolt xeonnal és modol BIOS-sal egész jó gépet lehet belőle csinálni.
2017. szept. 6. 21:36
 35/37 A kérdező kommentje:
Oké értem köszi tehát vagy ddr2 vagy ddr 3 ? Es akkor hanyat lehet ossz vissz bele tenni tehat 17 gb ramor bele lehet tenni 2 4 gb ramos kartyakkal ? Koszi elore is :)
2017. szept. 6. 22:26
 36/37 MGéza ***** válasza:
Videokártyának csak a tápegység és a pénztárca szab határt, ramból 16Gb ddr2 1066 vagy 8Gb ddr3 1333 tehető bele.
2017. szept. 6. 22:35
 37/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :)
2017. szept. 7. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!