Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1 magos procik között van...

1 magos procik között van olyan ami erős?

Figyelt kérdés
1 magos procik között van olyan ami erősebb legalább egy athlon 5370 vagy 5350 szintjén van vagy legalább ami nem olyan gyenge ,igaz 1 maggal sok játék el sem indul de van olyan program amit ha letöltesz az által pl még titanfall 2 is el indulna 1 maggal ha van olyan a maga a proci vagy ha nem is más legalább olyan teljesítményű 1 magos proci mint a Core 2 Duo E8600 ,ha vannak ilyen 1 magos procik amik ezeknek a processzoroknak a szintjén teljesítenek azokat írjátok meg válaszba?!

2017. szept. 5. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A főprobléma az, hogy ezek a procik 4-5 generációval régebbiek a mostaniaknál.

Hiába van egy 4 GHz-es 1 magos athlonod, egy utcában sincs egy mostani 1,6-1,8 Ghz-es maggal.

Utóbbiból meg néha akár 8 is van a mai procikban.

2017. szept. 5. 16:33
 2/7 MGéza ***** válasza:

Nincsenek. A P4 EE volt a legerősebb talán főleg a brutális túlhajthatósága miatt, de az is harmatos egy core 2 duohoz képest.

Egy kisebb lista:

[link]

2017. szept. 5. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincsenek. A 2 magos prociknak egy magja is verte a korábbi egy magosokat jó példa a Conroe-L magos procik amik megették reggelire a korábbi pentiumokat.
2017. szept. 5. 16:48
 4/7 MGéza ***** válasza:
Szóval valószínűleg az AM3-as Sempron 145 a leggyorsabb 1 magos.
2017. szept. 5. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Na és az Intel Celeron G465 az is 1 magos ,én még eddig úgy tapasztaltam ,hogy talán az a legerősebb 1 magos proci de még az is mindig gyenge a Core 2 Duo E8600-hoz képest szóval ,tényleg nincs olyan 1 magos proci ami erősebb?!
2017. szept. 5. 20:13
 6/7 MGéza ***** válasza:
Az már nem egészen, az 1 mag + HT. De nem igazán értem, miért izgat ez téged.
2017. szept. 5. 20:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok ,hogy 1 magos prociból csináltak e erősebbet még ha van ahoz az 1 maghoz egy kis extra akkor is !
2017. szept. 5. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!