HDMI - VGA adapter nem működik?
Helló!
Rendeltem egy PC összeállítást, hamarosan meg fog érkezni, de az a gond, hogy nekem csak VGA bemenetű monitorom van. HDMI nincs, és pillanatnyilag a tárcám azt nem engedi. Van egy adapterem, megpróbáltam így: beraktam a laptopba a HDMI részét, és a TV-vel összekötöttem VGA kábellel. Nem adott jelet, hiába volt HDMI-re állítva a kép. Próbáltam úgy, hogy a HDMI részét raktam a TV-be, és a VGA-t a laptopba, úgy se adott jelet. Úgy szeretném, hogy a videókártya HDMI portjába dugom azt a részét, a monitorba pedig a VGA részét. De most nem adott jelet, lehet hogy rossz, vagy én kötöttem be rosszul?
Ilyen adapterem van:
Ha VGA kábel volt a TV-ben, akkor RGB üzemmódra volt állítva, ami a VGA kábelről bejövő jelet jeleníti meg.
Van egy DVI/HDMI üzemmód is, ami a HDMI jelet jeleníti meg. Mindkét esetben jó módra volt állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!