Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » LCD monitor javítás?

LCD monitor javítás?

Figyelt kérdés
Van egy régi LCD monitorom, ami előkerült valahogy. Ha jól emlékszem működőképes állapotban lett eltéve, viszont elég nehezen lehet bekapcsolásra bírni. Ki-be kell dugdosni a tápkábelét és egyszer csak magához tér, majd zökkenőmentesen működik. Utána olvastam, hogy valószínüleg a kondenzátorai adták meg magukat. Szétszedtem, kiírtam, milyenek kellenek bele és találtam a kondenzátorok között egy kondenzátorhoz hasonló valamit, amely sokkal vékonyabb és valamilyen gumi anyaggal van borítva. (egyébként ez az egyetlen dolog a monitor tápjában, ami betegnek látszik, olyan mintha megégett volna az alja. Egyébként a többi kondenzátor jónak tűnik, nincsenek felpupposodva vagy bármi) Kérdésem az lenne, hogy mi ez a valami?
2017. szept. 4. 19:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!