Milyen gépet rakjak össze, közepesen bonyolult mérnöki tervezési feladatokra, ha 90-100e Ft a keret?
Februárban kezdem az Msc-t, és addigra össze akarok hozni egy normális gépet, ami normálisan viszi az autocad-et, solid edge-t , edge cam-et, esetleg inventort. Bsc-t a mostani gépemmel küzdöttem végig, de egy párszor azt hittem kivágom az ablakon, annyit kellet várni néha.
Amire szükségem lenne: alaplap ; proszesszor és RAM.
Az összes amit ezekre szánnék 90-100e Ft. A videókártya úgy gondoltam a régi maradna (ATI 3650, 512Mb) Aztán ha nagyon gyengének bizonyulna, akkor majd idővel cserélem. Hány magos processzor kell? Mennyi RAM? És ezekhez meg a jelnlegi videókártyához milyen alaplap megy a legjobban?
Repülőgépet nem akarok tervezni Inventorba, de azért pl. jó lenne ha egy fogaskerékhajtómű nem okozna gondot.
Kösz!
Kedves kérdező: annyit pontosítanék, és erre fel is hívnák a figyelmed, hogy a többiek NEM egyszerűen AMD processzort ajánlottak, hanem konkrétan Ryzen-t!
Régebbi szériában ne gondolkodd, mert abban nagyon gyenge volt az AMD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!