Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzorra építsek...

Milyen processzorra építsek gépet?

Figyelt kérdés

Többnyire konzolon játszok viszont, fps-t azt csak PC-n szeretem. A jelenlegi gépembe van egy RX 470 VGA , és egy x4 880k amd-s processzor. Az utóbbi eléggé karcsú az újabb játékokban. Ezért kellene valami erősebbre cserélnem ami tudom alaplap és memóriacserével is járna.

Mit ajánlotok ? Gondolkodtam egy FX8350-es procin is mert akkor 40-ből megúsznám a dolgot. Viszont kérdéses , hogy a VGA-mat megtudná e annyira hajtani , hogy pl a BF1-el multiba full hdb-a tudjak játszani lagok nélkül.

2017. szept. 4. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem elavult gyenge régi ha nincs sok pénzed rá, akkor G4560 többet tud mint az fx8350, de jelenleg ryzenre érdemes fejleszteni. fx nagyon halott technika és gyenge is.
2017. szept. 4. 12:19
 2/2 anonim ***** válasza:

AM3+-ra már ne építkezz. Ryzen 3 1200-al jobban jársz, kb. ugyan annyi mint az FX és a legtöbb játékban gyorsabb. Ráadásul van benne tuningpotenciál (de ahhoz min. 25 ezres lap kell).

[link]

2017. szept. 4. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!