Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szamitogép problema, mi lehet...

Szamitogép problema, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Volt egy vilámcsapás és a led tvt(monitornak hasznaltam meg tvnek) kiütötte,a routert stb,a gép kivolt kapcsolva ,masnap nemtudtam megnezni mi baja. Aztan hoztam egy regi monitort es probaltam bekapcsolni de nem adott kepet,forog a proci,videokartya,tap minden. Egyet csipog csak videokartya nem melegszik tul atlagos homersekletet at,4 tap kabellel probaltam meg 2 regi monitorral,akkor se volt jo. Elvittem egy szerelohoz ott adott kepet bejott a bios minden.itthon miert nem ad kepet?

#Nemadkepet_pc_villamcsapas_hardver
2017. szept. 3. 10:33
 1/4 MGéza ***** válasza:
A hálózatból nem volt kihúzva? Mert akkor vilámcsapás kinyírta, az ugyanis simán áthúz kikapcsolt állapotban is annyira nagyfeszültségű.
2017. szept. 3. 10:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem volt kihuzva,de hogy lehet az hogy a szerelonel bejott a kep es adta a biost is itthon meg semmikepet nem ad csak a monitor kapcsol be
2017. szept. 3. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:

"olt egy vilámcsapás és a led tvt(monitornak hasznaltam meg tvnek) kiütötte, a routert stb."

Tehát a gép 2 porton keresztül is megkapta a többlet feszültséget. LAN és VGA porton.

Ez alaplap és videokártya cserét fog jelenti.

Sőt ha táp nem volt kihúzva azt is károsíthatta, így azt se árt lecserélni mielőtt komoly gondot okoz az új hardverekben.

2017. szept. 3. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Sőt mielőtt elfelejtem, a ház elektromos vezetékei is sérültek, ehhez se ártana majd villany szerelőt hívni hogy megnézze.
2017. szept. 3. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!