Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HyperX Cloud II vagy SENNHEISE...

HyperX Cloud II vagy SENNHEISER GSP 300?

Figyelt kérdés

Ahogy a tesztekből kinéztem a GSP 300 mikrofonja (mert én füles mikit használok) köröket ver a Cloud II-ére, azonan az eltávolítható. A GSP 300 nagyon erős noise cancellation-el rendelkezik a Cloud II-höz képest. A HyperX mentségére szóljon, hogy a GSP-vel szemben a Cloud II-ben van 7.1, de csak elektronikusan generált. Mégis egy árban vannak és a Cloud II rengeteg téren díjnyertes. Melyik a jobb? A Sennheiser nagyon öreg gyártó és a headset is jobb tulajdonságokkal rendelkezik, első látásra. Ti melyiket választanátok?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

#headset #Sennheiser #HyperX #cloud #Dolby 7.1 #mikrofonos gamer fejhallgató
2017. szept. 1. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

kicsit késve de segítek. Nekem a cloud 2 van, öcsének meg a Sennheiser GSP 300 (volt).

Tény, hogy a sennheiser-nek szebb (nem kimagaslóan jobb) a mikrofonja, egyszerűen egy jobb hardver került bele. De én meg vagyok elégedve a Cloud-al. Akinek profi munkára kell, az vesz külön mnikrofont, 15-20 ért már nagyon profi cuccok vannak. Hangminőségben viszont a Cloud 2 sokkal jobb. Ez egyéni válemény, de hallgattam mindkettőt, nekem a cloud 2 jobban adta. tiszta magasak, erős basszus. A 7.1 ugyan csak szofveres, de egészen jól teszi a dolgát. Kényelem szempontjából is jobban bevállt a cloud 2, 5-6 óra után se fáj a fülem (pedig nem kicsi a fejem).

Végeredményben én 2 éve használom. Öcsikém fél év után eladta a Sennheisert, és vett egy ilyen Cloud 2-őt.

2017. szept. 29. 09:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, mióta megláttam hogy esporton pl a FaZe és az EnVyUs is használta egy időben ezt a fülest, és tudni illik én is csgo és pubg-zok úgyhogy szerintem is az a legjobb választás! Köszi!
2017. nov. 18. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!