Mi a véleményetek az A4Tech Bloody egerekről?
A Tesco -s GXT 25 konvergál a hulladékkal.
Az ilyen egerekkel nekem annyi bajom van, hogy többet akar tudni mint amire való. :-)
90% -ban kihasználatlanok az extra funkciói, vagy épp idegesítő problémát okoz ha véletlen megnyomod.
Az egyszerű egeret szeretem, ami egérként funkcionál.
Van két gombja, egy görgős gombja...
Most egy A4Tech G3-280A -t használok.
Pici, fel se kell emelnem a kezem miközben használom.
They're bloody awful.
Éveken át kerestem olcsó, használható egeret, ami nem fossa össze magát fél éven belül. Végül Hardveraprón találtam (Dell OEM, 1500 Ft-ért). Brand gépek mellé talán csak nem csomagolnak fost, gondoltam. Eddig bejött :) Ahogy az előző válaszoló írta, ez nem akar többet tudni, mint amire való. Szimmetrikus (balkezességem miatt ez alap), 2 gomb, 1 görgőgomb, tudja, ami kell.
#4: SteelSeries, Logitech, Roccat, Zowie- ezekből a márkákból tulajdonképpen mindegyik modell jó (sajna 10 ezer alatt nemigen van egyik se).
Razerből inkább csak a DeathAdder típus.
Roccat, Zowie, ezek inkább mostanában terjedtek el amennyire tudom, de tényleg jónak tűnnek.
Régebben egyébként sokáig toltam egy Revoltec FightMouse Advanced egérrel, na azt az egeret visszasírom kb. az A4Tech meg a Trust után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!