Particionálva lett a vinyóm 2 részre, de nincs D meghajtó. Miért?
Figyelt kérdés
Számítástechnikai boltba csinálták, új vinyót kellett vennem és kértem ossza fel két részre azt. Meg is tette mert van egy C meghajtó ami 311 Gb os, de nincs D meghajtó. 1 terás a vinyó. Hogyan tudnám ezt orvosolni? Ha bonyolult akkor vissza viszem a boltba, de ha valami egyszerű munkafolyamat akkor megcsinálom magam is.#partivio
2017. aug. 31. 14:41
2/5 Argloss válasza:
3/5 anonim válasza:
1#-es vagyok, akkor szokott ez előfordulni, ha a rendszertelepítéskor nem lett particionálva/formázva a fennmaradó hely. Gyanítom létrehoztak egy C meghajtót, mivel valami csak kell, amire telepítik a Windowst, a többi meg "lóg a levegőben". Normális jelenség.
4/5 anonim válasza:
Hát. Érdekes, hogy ez a normális jelenség mikor úgy lett kérve, hogy 2 partíció legyen. Az a +-3 perc nem tudom miért fájt nekik ennyire, hogy ott hagyták particionálatlanul maradék tárhelyet. A lemezkezelőből mint ahogy azt előttem is írták látni fogod az elveszettnek hitt partíciót, azt ha beformázod ad is neki NTFS fájlrendszert és megjelöli egy random betűvel. Ha esetleg nem a D-vel jelölné ezen is ugyanott változtathatsz.
5/5 A kérdező kommentje:
AZ első link segítségével sikerült is megcsinálni. Köszi
2017. aug. 31. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!