A D-Sub (VGA) csatlakozó képes (MP4-es) HD-felbontást továbbítani, megjeleníteni?
Avval tisztában vagyok, hogy analógra "butítja" a digitális HD jelet a D-Sub VGA, viszont érdekelne, hogy mindenesetre (amennyiben persze az egyéb hardver alkatrészek is lehetővé teszik) MP4 formátum 720p-t megjelenít-e? És MP4 filmet, ha 1080p felbontású?
Az is érdekel, hogy az eredeti blu-ray minőséghez képest, amit HDMI-vel nyomunk ki, ahhoz képest annak mp4 rip-je mennyivel lesz rosszabb minőségű, azonos felbontás mellett?
(Tehát ha pl full hd-t full hd-ra rippelünk mp4-be.)
Találtam a kérdésemre egy ilyen rajzot...
Talán akkor DVI-I az enyém? Az a legjobb, ugye?
3*8 pötty, valamint mellette négy pötty, köztük egy vonással. Bocsi, csak így tudom leírni. xD
És a kábel csati is ilyennek tűnik.
Időközben visszaértem a géphez, és végre el is olvastam mindent, köszönöm, hogy hasznosakat írtatok!
Most már világos számomra, tehát ahogy nézem, nekem
DVI-I, Dual anyabementem van, valamint
DVI-D, Dual a kábel apa csati.
Elolvastam a cikket is.
Ugyanakkor megnyugtató, hogy sokak szerint d-sub-on is átmegy a full hd, esélyesen csak minimális képminőség romlással.
(Igen, azt tudtam, hogy a pc hardvere is döntő, hogy mennyire akadozik a video lejátszás. Na meg a formátum... egy veszteséges MP4 eleve szaggat, jobban, vagy kevésbé. Nem így a dvd (VOB) és blu-ray, mert azok veszteségmentesek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!