Milyen gépet ajánlanátok 600. 000 Ft-ért?
VFX-szel (vizuális effektekkel) foglalkozok, az utóbbi 1-2 hónapban és a jelenlegi i5 4440-es proci eléggé gyér hozzá...
Maya, Nuke és After Effects-et szeretném ha a lehető leggördülékenyebben menne, ám ez a mostani gépen nem mondható el, így úgy döntöttem hogy a félretett pénzem egy részét beáldozom erre a célra.
Azért kérem a segítségeteket, mert én kb megálltam a 2014-es szinten procik, alaplapok és vga-k terén, azóta egyáltalán nem vagyok képben ezekkel, csak annyit tudok hogy az Intel évente adja ki az újabb processzorsorozatokat nem túl sok teljesítménynövekedéssel.
Szóóóóóval. A kérdés hogy milyen gépet tegyek össze? Azt tudom hogy Nvidia-val sokkal gördülékenyebbek a programok, tehát vga valamilyen nvidia legyen, de melyik érné meg?
Prociból építsek AMD-re lévén a több mag/szál miatt, vagy vegyek i9-es procit mivel az meg magonként erősebb?
A keret rá 600k, csak maga a gép kellene, viszont annyi új alaplap, modellcsalád, meg atyaisten van, hogy elvesztettem a fonalat.... :(
AMD Ryzen 7 1800X(132K)
ASUS Prime X370 Pro(50K)
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz CMK16GX4M2Z2400C16(45K)
ASUS GeForce GTX 1080 Ti 11GB(280K)
EVGA G3 550W(28K)
NZXT Source 340(18K).
Ez olyan 550K körül van, még belefér egy jobb CPU hűtő, esetleg több RAM is mehet bele.
*HDD és SSD is kell.
Az meg kimaradt.
WD EZEX 1TB 64MB(14K)
Samsung 850EVO 250GB.(28K)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!