A gépem milyen beállításokkal, mekkora felbontáson hány fps-el vinné a gta 5-öt?
Ez a gép mekkora felbontáson milyen beállításokkal vinné a gta 5-öt ,én akár már a 20 körüli fps-el is meg elégszek kicsit laggol az még nem vészes ,ha kel 800x600 very low-on is hajlandó vagyok játszani a játékkal az outlast 2-öt is elviszi a gépem 960x720-as felbontásban alacsony-közép grafikai beállításokkal ,de a gta 5-höz gyengébb vga kel egy kicsit viszont erősebb proci azzal tisztában vagyok ,hogy kicsi laggok néha így is úgyis fognak lenni mivel 2 magos procim van a gta 5 meg a 3 magot támogatja a 2 magot már nem ,ezért lehetnek laggok na mind1 a gépem adatait itt láthatjátok:
Processzor:AMD Athlon 64 X2 5200+
VGA:Radeon HD 3650
RAM: 3.5 RAM
úgy,hogy ez a gép már alig elég valamire...
esélyetelen,hogy ezzel GTA ötözz úgy,hogy láss is valamit, és ne 240p-ben kell játssz.
A gta v el sem indul 2 magos procin tudtommal
olcsóntudsz szerezni 4magos lga771-es Xeont, azt adaptorral 775-re csinálod, 2x4 GB ram és máris elfut..
kell egy normális videókártya is, pl HD 7950
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!