Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gamer pc tényleg ennyit tud?

Ez a gamer pc tényleg ennyit tud?

Figyelt kérdés

[link]

ez a gép tényleg viszi a lent írott játékokat vagy átverés?

ha igen esetleg vinné a playerunknown'battlegrudst?

2017. aug. 30. 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"Proci: AMD Radeon"

"Videókárgya: asus a

68 Gaming "

:D

Szerintem kamu.

2017. aug. 30. 11:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha valaki ennyire nem képes összeszedni a gondolatait, és arra nem veszi a fáradságot, hogy értelmezhető formában öntse a hirdetését, akkor nem kell tőle vásárolni. Jellemzően minden gép gamer gép, ami eladó.. :)

Az FM2 platform jellegéből adódóan egyébként sem ideális választás. Nézelődj az Haprón inkább, Intel 1150, 1151 alapkonfig, a VGA meg opcionális úgyis.

2017. aug. 30. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kamu az egész kedves barátom. Jót akarásképpen a Hardverapót ajánlom figyelmedbe.
2017. aug. 30. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Vicc ez a hirdetés, aki azt sem tudja mi van a gépében az valszeg olyan gazdája is volt - ilyentől nem veszünk gépet.

+1 a Hardverapróra, számetch alkatrészt használtan csak onnan.

2017. aug. 30. 12:19
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2017. aug. 30. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Az 1151 helyett ütőképes alternatíva az AM4 foglalat azaz a ryzen procik a pirosaktól. Nézelődj ott. Ha gamer pc-ről lenne szó mindenképp jó alternatíva. Ha "irodai" felhasználásra kell csak is intelt ajánlanám (mármint ha feltétel az újabb generációk megléte, 6. skylake 7. kabylake 8. coffe lake ha kijön majd). Azt is mondhatnám, hogy legyen feltétel az az új generáció is. Nem drága, később öregszik ki a felhasználási céljából. Ha meg intel gaming gép akkor várj a coffe lake-re azt mondom vagy ryzen.
2017. aug. 30. 13:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Ó, a Jófogás. Az utolsó hely, ahonnan vásárolnék bármit is. Vannak érdekes történeteim mint eladó, és mint vásárló egyaránt. :)

Hardverapróra menjél, ott is saját készítésű képpel, normális leírással ellátott hirdetéseket keress, értékelt eladóktól. De az ilyen Jófogás harcosokat kerüld. Nagyon érvényes a "messziről jött ember az mond amit akar" mondásunk azon az oldalon.

Persze Hardveraprón is bele lehet futni kamuba, azért ott sem lehet 100%-ban kiszűrni a kamut. Ha szigorú oldalt keresel, akkor Vatera, bár nem számtech, elektronikai cuccok specifikus oldal, mint a Hardverapró. És ők is beújítottak pár éve sajnos a regisztráció nélküli vásárlással. Mondjuk vannak szankciók azért rájuk nézve, tehát nincsen ész nélkül trollkodás, licitálgatás, vásárolgatás, stb.

2017. aug. 30. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
A hardveraprón sem feltétlen kell értékelt eladótól vásárolni. Ha a hirdetés maga rendben van és jól összeszedett onnantól már csak azt javasolnám, hogy ragaszkodj az utánvéthez és kb ennyi. Pl én még sosem vásároltam onnan, de előfordult a majd 4 éves tagságom alatt, hogy 2x eladtam cuccokat. Az első vevőm egyáltalán nem értékelt, a másodiknál felhívtam erre külön a figyelmet az üzlet lezárulása után. Persze csak pozitív véleményt kaptam a másodiktól és megjegyezte, hogy egy kisebb robbanást is túl élt volna a csomag úgy becsomagoltam :D
2017. aug. 30. 22:57
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2017. aug. 31. 12:34
 10/10 anonim válasza:
Aki ilyet hirdetésként rak ki azt agyon ütném
2017. szept. 1. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!