Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bekapcsolom a gépet és azt...

DSSA kérdése:

Bekapcsolom a gépet és azt írja hogy nincs jel semmi kép nincs amikor bekapcsolom a szokásos módon csippan a gép de utánna sötétség többi lent?

Figyelt kérdés
Az alaplapi videókártyára is átdugtam már a monitort de semmi mi lehet a probléma?
2017. aug. 29. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Eddig ment vagy frissen összerakott gép?

Alaplap, processzor pontos neve? Tápegység milyen?

Minden kábel jó helyen van, nem mozdult ki semmi?

2017. aug. 29. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Alaplap:Asus Z97-A ATX LGA1150

Proci:Intel Core I7 4790k

Táp:Chieftec 580W

Ez már egy 2 éves gép eddig ment tegnap este is be volt kapcsolva kimentem cigizni mire vissza értem már fekete volt a kép és azóta semmi

2017. aug. 29. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:

chieftec 580w táp nem valami biztató, kellene kölcsönkérni egy tápot és megnézni azzal, jó eséllyel az szállt el.

Chieftec amúgy se a magas minőségről híres, de 580-as tápjai meg kifejezetten rosszak.

Ha csere táppal megy, akkor lehet új tápegységet venni, olyat, amiben valami minőség és védelem is van, mint corsair cx450m, be quiet system power/pure power 400-500w, cooler master masterwatt lite 400w stb.

Ha csere táppal se megy, akkor jöhet egy csere alaplap, vagy a procidat ismerős alaplapjába betenni.

Az is megoldás persze, ha beadod szervizbe derítsék ki mi a baja, de szerintem a táp lesz az.

2017. aug. 29. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!