Bekapcsolom a gépet és azt írja hogy nincs jel semmi kép nincs amikor bekapcsolom a szokásos módon csippan a gép de utánna sötétség többi lent?
Eddig ment vagy frissen összerakott gép?
Alaplap, processzor pontos neve? Tápegység milyen?
Minden kábel jó helyen van, nem mozdult ki semmi?
Alaplap:Asus Z97-A ATX LGA1150
Proci:Intel Core I7 4790k
Táp:Chieftec 580W
Ez már egy 2 éves gép eddig ment tegnap este is be volt kapcsolva kimentem cigizni mire vissza értem már fekete volt a kép és azóta semmi
chieftec 580w táp nem valami biztató, kellene kölcsönkérni egy tápot és megnézni azzal, jó eséllyel az szállt el.
Chieftec amúgy se a magas minőségről híres, de 580-as tápjai meg kifejezetten rosszak.
Ha csere táppal megy, akkor lehet új tápegységet venni, olyat, amiben valami minőség és védelem is van, mint corsair cx450m, be quiet system power/pure power 400-500w, cooler master masterwatt lite 400w stb.
Ha csere táppal se megy, akkor jöhet egy csere alaplap, vagy a procidat ismerős alaplapjába betenni.
Az is megoldás persze, ha beadod szervizbe derítsék ki mi a baja, de szerintem a táp lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!