Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincsen szinte egyáltalá...

Miért nincsen szinte egyáltalán világítós/nem világítós multimédiás billentyűzet a piacon ami MAGYAR kiosztású?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kinéztem egy tök jó egeret 5000Ft-ért amit még nem vettem meg lévén elég érdekes, de szép színkombinációja van. Sharkoon gamezone m20, ehhez keresek billentyűzetet. Találtam összesen 2, ha nagyon ráerőltetem akkor 3 hozzá passzoló billenőt. Ezekkel összesen annyi a gond, hogy nem magyar a kiosztása ami számomra fontos lenne. A sharkoon-nak amúgy konkrétan egyáltalán nincs magyar kiosztású billenője ami multimédiás. Feltétel volna, hogy multimédiás legyen és ha lehet legyen rajta sleep gomb, de ezt ha muszáj nélkülözni fogom tudni csak legyen végre meg a megfelelő billentyűzet. Egyébként itt az egérről link: [link]

2017. aug. 28. 01:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

# 10

Kicsit vársz még és lesz kütyüt, amit fejre felteszel, majd gondolatokkal nyomhatod a "pötyögést";)

2017. aug. 30. 09:05
 12/12 A kérdező kommentje:
És felborul az online gaming úgy ahogy van :D Sőt, már most sem az igazi. Nagy géjmer vérpistikék ha megveszik a géjmer cuccot amin egy rakat macro-állítási lehetőség van kb bachatod... Gyorsabb lesz nálad jóval a macro miatt.
2017. aug. 31. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!