HP vagy CANON nyomtatók gazdaságosabbak?
Figyelt kérdés
Nyomtatót akarok venni. Nem nagy összeg, 10-20 ezer forint között vannak amiket néztem, de eközött a két márka között gondolkozok. Hp-m volt már, de szerintem nagyon gyengék szoftveresen, mármint lassan nyomtatnak meg sokszor lefagy aztán nehéz újra életre kelteni meg ilyesmi. Canonom még sosem volt, de a műszakis eladó azt mondta, hogy a canonok többet fogyasztanak. Van erről valakinek bármilyen tapasztalata? Mennyit tudnak ezek nyomtatni kb ugyan annyi tintából? Az utángyártott patronokat már megnéztem, az a Canonba kicsit olcsóbb. Azon kívül, van bármi javaslatotok ezzel kapcsolatban? Előre is köszi.2017. aug. 27. 16:01
1/1 P.O.C. válasza:
Ha olcsón akarsz nyomtatni, akkor ne tintasugarast vegyél, hanem lézert.
Egyébként így nem lehet kategorizálni márkákat. Mindegyik tesz róla, hogy ne legyen gazdaságos. Nekik a kellékanyagokban van a nagy buli, nem a nyomtatók árából, amit direkt nyomott áron adnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!