Miért 100% szinte mindig a proci használat?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja lett ez miatt újra telepítve, de ugyan úgy tart még. Egyszerűen ha felmegyek a netre akár Chrome-mal vagy Firefox-xal szinte alig mozdul. Főleg ha még esetleg youtube-n hallgatom közbe a zenét. Eddig nem volt ilyen. Már nagyon elegem van belőle, hogy szinte nem tudok mit csinálni rajta
2017. aug. 27. 15:02
2/17 A kérdező kommentje:
Azt hol nézem meg? Annyira nem értek hozzá :/
2017. aug. 27. 15:05
3/17 anonim válasza:
Gyenge laptop ha a paint 3D így be cupákolja a procidat.
Amúgy: Ez a gép majd katt az üres fehér részre tulajdonságok és ki írja a procidat meg a rammodat.
4/17 anonim válasza:
Jav.kimaradt:
Indításba tílts le minden felesleges hülyeséget + egy regisztrációs kulcsal a windows defendert is.
6/17 anonim válasza:
1magos proci? 2gb ram? Csodálkozom hogy megy... Ez a teljesítmény még xp is gyenge.
7/17 A kérdező kommentje:
De eddig nem volt ennyire lassú. Néha volt, hogy pár napra rájött a hülyeség, de utána megint nem volt semmi baja. Lehet, hogy már az is baja lehet, hogy 7 éves már?
2017. aug. 27. 15:40
8/17 anonim válasza:
Gondolom a Windows update be tett neki.
Túl elavult a laptopod.
9/17 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen... amikor vettem a régi már rossz vinyóm mellé egy új (3tb) vinyót. már is 70% lett a használat.. majd fogtam és újra telepítettem az egész régi vinyóm amin volt a win 10 is... és ki választottam hogy újra telepítés során MINDENT töröljön le.. így hát kaptam egy már is jobb lemezt... és a procim most 2-12% mozog.. nem tudom mi köze van a merevlemeznek a procinak de nekem bevált! :D
10/17 anonim válasza:
ez a gép brutálisan gyenge, dobd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!