Winchester. Eltűnő könyvtár. Eltűnt fájlok. Mivel állithatom helyre?
Figyelt kérdés
fél éves 1Terrás winyómon 2 könyvtárat nem tudtam megnyitni, azt irta, h sérült adatok, vagy ilyesmi. nem a fájlokra, benne lévő filmekre, hanem a könyvtárra. a hibakeresőt használtam, automatikus javitással. a 2 könyvtáram helyén ugyan olyan néven, 2 megnyithatatlan fájlt csinált ez a szemét, és mindkét könyvtárban lévő fájljaim, sok filmem meg elveszett. kiirta, hogy valami Find nevű könyvtárba rakott dolgokat, de olyan könyvtárt meg sehol sem találtam! az undelete programot már használtam sokszor, de sok fájlról van szó, nem tudom ez a vacak lemezellenőrző mit tett a fájljaimmal.
nincs egyszerűbb módszer, hogy a könyvtáram kapjam vissza a benne lévőkkel együtt?
2017. aug. 27. 09:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!