Hogyan adjak erősebb hangot a laptopomnak?
Figyelt kérdés
Szóval valami hangfalféleséget szeretnék venni, amivel a sima hangfalnál erősebb hangot tudok elérni, csak nem értek az ilyesmihez.Most jelenleg a laptopom kis beépített hangszóróját használom, de ez kevés nekem filmezni és zenét hallgatni.Nem tudom, hogy melyik a jobb, ha veszek egy nagyobb hangfalat, ami jól szól, vagy vegyek erősítőt amivel feltudom turbózni egy gyengébb hangfalat majd? Vagy hogy működik ez egyáltalán? :D
És szerintetek mennyit érdemes, illetve mennyit kellene minimum befektetni egy ilyen nagyobb hangfalvásárlási projectbe?
2010. máj. 25. 15:51
1/4 anonim válasza:
Gondolom van neki hang kimenete, fejhallgató, vagy hangszórók számára. Szerintem csak 1 van neki, tehát 5.1-es házimozi hangzást ne nagyon akarj. Leginkább egy jó minőségű 2.1-es rendszerben gondolkozz. Ezek erősítővel ellátott szettek, 2 normál, és egy mélysugárzó a készlet. csak 1 dugója van, amit bedugsz a zöld színű aljzatba, a hangfal erősítőjét/tápját a 220-ba, és kész. Ha a hangkártya támogatja az 5.1-es rendszert (vagyis plusz aljzatok vannak rajta a szokásos 2 vagy 3 mellett) akkor gondolkozz nagyobb szettben. Vagy akkor, ha esetleg digitális audio kimeneted van. De kisebb kategóriás laptopok esetében ez nincsen.
2/4 A kérdező kommentje:
Értelek, köszi! 1 ilyen kimenete van, utána nézek ennek a 2.1-es megoldásnak.
2010. máj. 25. 16:45
3/4 anonim válasza:
Oké, akkor valóban marad a 2.1. Bármilyen nagyobb műszaki áruházban vagy számtech boltban lesz választék, de a Google is segít sokat. :)
4/4 A kérdező kommentje:
:)
2010. máj. 25. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!