Mi lehet a laptop baja?!
Figyelt kérdés
Tegnap vettem 1 laptopot.ma elkezdtem rá feltenni progikat.feltettem az officet(még mást semmit)elkezdtem feltenni a NOD-ot a fele installnál lefagyott a gép.mivek nem találltam restartgombot rajta kikapcsoltam azóta ha megpróbálom bekapcsolni csak kiírja h asus és kikapcsol.Folyamatosan áram alatt van tehát nem lehet lemerülve.2010. máj. 25. 15:43
1/6 anonim válasza:
Fhu ilyen nekem is volt, és nekem is az elején, elvittem szervizbe, azt mondták ki kell cserélni a winchestert és újra kell telepíteni :S
De végül is megcsinálták mert garanciás volt, de nem értettem miért cserélnek winyót..
Szerintem telepísd újra... vagy vidd vissza a szervizbe hogy csinálják meg!
2/6 anonim válasza:
Ja és nekem sincs restart gomb :D
3/6 anonim válasza:
Volt rajta oprendszer, ubuntu pl?
4/6 A kérdező kommentje:
Volt.Windows 7 Home premium X64.
2010. máj. 25. 19:46
5/6 anonim válasza:
Ha Win7-tel kaptad vidd vissza oda ahol vetted, lehet meg tudják csinálni, vagy szerviz. (telefonálj előbb :))
Linux-ra volt ötletem, de nem aktuális így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!