Ha HDD-ről megy jelenleg a gépem, de vennék egy SSD-t hogyan kellene menjen a beüzemelése?
Figyelt kérdés
Gondolom betenni,a gépbe és a kábel.
De utána,hogy megy?
Plusz merevlemezt még sose tettem be...
Illetve meglehet valahogy csinálni,hogy az oprendszer erről legyen?újratelepítés nélkül?
2017. aug. 24. 18:39
1/3 Dongaben válasza:
Semmi extra. Beteszed, csatlakoztatod a táp, és adatkábelt. Lehet "Klónozni" az Op. rendszert programmal, de én ezt nem ajánlom. Ha, valami fontos van a rendszermappákban, akkor mentsd le pendrive-ra. A telepítés, menjen tisztán az SSD-re.
2/3 anonim válasza:
"Plusz merevlemezt még sose tettem be... "
Ezért inkább kérj meg valakit, mert még formázod SSD helyett a HDD-t, tehát eleve ki kéne venni a telepítés alatt a HDD-t...
3/3 anonim válasza:
A youtube-on elég sok video van a témában, pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!