Spencer26 kérdése:
Mi lehet a baja a laptopomnak, hogy ezt csinalja?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nos szoval segitsegeteket szeretnem kerni,a laptopom idokozonkent ,par honaponta,filmnezes ,radiohallgatas stb egyet gondol es ezt csinalja az alabbi videon lathato.
https://www.youtube.com/watch?v=2p39J4AgjNQ&feature=youtu.be
Csak kikapcsologombal tudom kikapcsolni ,mert lefagy vagy mit csinal,nem reagal semmire se ,hosszabb ido utan se jon helyre.
A gepemen Windows 10 Pro 64 bit van rajta .
Kerlek segitsetek,hogy mit lehetne tenni ez ellen .
Elore is koszonom !
2017. aug. 24. 15:53
2/4 RyanC86 válasza:
Hát szerintem szereltesd vagy szereld szét és lehet hogy csak valamibe beleakad a hűtő pl.káblek hogyha nem tudnád hogyan kell beírod a youtuba hogy laptop tisztítás és ott biztos van részletes videó .
Sok szerencsét !!!
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a ventilator kereg szerintem ,mert le is fagy, nem reagal semmire :(
2017. aug. 24. 19:24
4/4 RyanC86 válasza:
Hát szerintem megéri elsőnek szétszerelni mert lehet hogy te is simán meg tudnád csinálni (Szerintem takarísd ki meg nézd át hátha találsz valamit ) csak azért írom mert elsőnek megéri átnézni és nem kidobni érte pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!