Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép kerregés (? )

Számítógép kerregés (? )

Figyelt kérdés
Miért kezd el zörögni néha tök random a gépem? Tudom, ventilátor, de van, hogy bekapcsolás után 1 órával kezd rá. Néha mikor bekapcsolom a gépet kva nagy fordulatszámon pörögnek a ventik, és kész, az isten lejöhet akkor sem hagy alább. Kérdésem, miért van ez? Az alap házventiket lecseréltem mert zörögtek, az új is zörög... mindenfélét ír az eseménynaplóban, driverek miatt volt már vagy 5x kékhalálom, frissítettem az adott drivert, de ha kijön egy új driver, miért kap kékhalált mindig a gép? Ez kva jó hetente 50 kékhalált fog kapni mindig ha kijön 1? Most szombaton viszem pcx szervízbe a gépet (mivel ott vettem), és ott hagyom pár napra nézzék át az egészet, mert szerintem elég komoly baja van

2017. aug. 24. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor probléma megoldva, ha szombaton viszed a szervizbe.
2017. aug. 24. 15:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak érdekel, ez mi,yen hiba lehet? Alaplap? Bár ezt nyilván így nehéz megmondanotok, de hátha valakinek volt hasonló
2017. aug. 24. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet a minőség alatti gépház is. Sőt, én arra tippelek.
2017. aug. 24. 15:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy Zalman Z3, de az utólag imstallált ventiket nem kéne befolyásolnia, nem, vagy mire gondolsz pontosan?
2017. aug. 24. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
A ventilátor rezgése átadódik a gépház illesztéseire, és ezt hallod te kerregésként. Majd a szervizben feltárják a hiba okát, nem találgatok.
2017. aug. 24. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!