Miért recseg a zene?
Ha te raktad fel a Windows-t és még nem telepítettél Audio driver-t, akkor először az ASUS weboldalról próbálnám a modellnek megfelelőt:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Igen, én telepítettem fel a win 10-et. Az összes drivert telepítettem a gyári driver CD-ről, ezért nem értem mi baja :/
Az mp3 formátumot lejátssza, csak a hagyományos audio CD recseg.
Eszközkezelőben ellenőrizném, hogy a "Hang- videó és játékvezérlők" kategóriában mik szerepelnek.
Valószínűleg van egy HDMI audio eszköz.
Ha ezen kívül "csak" Microsoft High Definition Audio szerepel (nem Realtek, Conexant stb.) akkor mégsem települt megfelelő audio driver.
Esetleg duplaklikk az audio eszközön és az Illesztőprogramok fülön ellenőrizném, hogy mikori a driver, illetve a Visszaállítás gomb aktív, vagy inaktív.
Köszi, megnéztem. Realtek van rajta és mindenből a legfrissebb (pár napja telepítettem csak, új gép)
Egyszerűen nem értem... ASUS gép..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!