Win10nél simán lehet alaplapot cserélni szabadon, akár Amdről Intelre vagy fordítva is? Mert ilyet tervezek!
Figyelt kérdés
És most lusta vagyok újratelepíteni!2017. aug. 22. 08:11
1/6 anonim válasza:
Egy win se éli túl a proci/alaplap együttes cseréjét.
+ elvesztheted a win aktiválást is.
2/6 anonim válasza:
Lehetni lehet, de nem biztos, hogy a rendszer túléli. Sőt, ha teljes architektúrát váltasz, valószínűbb, hogy belehal a rendszer. A Windows nem Unix.
3/6 anonim válasza:
Nos én anno pont amd-ről váltottam intelre! A win10 meg se nyikkant, azonnal felismerte az új hardwereket, a meghajtó progik nyühögés nélkül felkúsztak. A win10 egyik előnye, hogy meglepően rugalmas a hardware cseréket illetően. Ám megjegyzem, valamilyen oknál fogva a licencem nem veszett el, (pedig régebben win7-ről frissítettem) és volt egy tiszta telepítésem is egy rootkit vírus miatt.
4/6 anonim válasza:
Lehet, korábbi Windows -nál is lehetett.
Egy türkje van, integrálni kell a másik hardver alap drivereit a rendszerbe.
Pár alap hardver vezérlő mindig benne van, de vannak spéci chipset, sata vezérlők amik változás gondot okozhat, és kék képernyőt.
Illetve azt se felejtsd el, hogy OEM Windows esetén hardverhez van kötve, tehát váltáskor érvénytelenné várhat a licenckulcsod.
5/6 A kérdező kommentje:
A Winem MS Toolkitos
2017. aug. 22. 10:08
6/6 anonim válasza:
Olyan nincs, az azt jeletni hogy MS ToolKit programjával frissítetted fel.
Akkor viszont nagy valószínűséggel csak azok a driverek vannak benne amik a mostani hardverhez valók.
Szóval az új hardver megléte estén lehet integrálni a drivereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!