Miért Nem ismer fel semmit?
Figyelt kérdés
Win 10es rendszer alaphelyzetbe állítottam és valószínűleg minden driver törlődött.... tudna valaki segíteni hogy telepítsem vissza....2017. aug. 21. 16:14
1/5 anonim válasza:
Letöltöd a gépedhez szükséges drivereket a gyártó honlapjáról egy adathordozóra, majd onnan feltelepíted.
Vagy elviszed, szakihoz, aki megcsinála ezt neked, ha foglmad sincs mit és hol kel keresni.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom mit kell kereseni meg is találom hogy honnan tudom le tölteni csak valamiért nem engedi fel telepiteni ez azért van mert nem adathordozora töltöttem le?
2017. aug. 21. 16:44
3/5 anonim válasza:
# 2
A drivereket bárhonnan fel lehet telepíteni ( hdd, pendrive, lemezek ). Egyszerűen fos a windows7-től kezdve utódaikig e téren és nem engedi, de valahogy fel lehet batkodni.
Valami fatságot ki kell iktatni, de már nem emlékszem sajnos...ezért is jobb volt még az öreg xp:)
A másik, hogy berakod a win lemezt és arról felteszed az integrált drivereket, mint javítás talán...
4/5 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy nincs lemezem sem teplepitőm.....
2017. aug. 21. 19:48
5/5 anonim válasza:
Tölts le egy torrentről és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!