Teljesítmény növelése hogyan?
Sziasztok!
Van egy régi gépünk. P3-as, 664 MHz, 128 MB rammal. Hogyan lehetne kicsit gyorsabbá tenni? Egyáltalán érdemes? Bár új gépre nincs keret most. Olcsóbb megoldásra gondolok. Netezésre használjuk csak, néha töltünk is le ezt-azt. És nem akarunk játszani sem a legújabb játékokkal. Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Én a Xubuntu operációs rendszert ajánlom neked, vagy akár egy még kisebb linux alapút. (pl. puppylinux vagy damnsmalllinux vagy ilyesmik. Keress rájuk a googleben.)
Ez a lehető legolcsóbb megoldás, de nem a legrosszabb. :)
A 128 RAM az nagyon kevés... ez a második, amit ajánlok. :P
2002-es XP fut a gépen. Megy rajta, bár naponta bepörög egyszer, s akkor bezár mindent. Kevés a virtuális memória. Ezért is gondoltam, hátha lehetne segíteni rajta egy kicsit. De ahogy látom, szinte egy véleményen vagytok itt, akik írtatok. Akkor lehet be kell ruháznunk egy új gépre tényleg. 5 ezerért sajnálnám azért, annál többet ér az, hogy a kisiskolás gyermekem játszik vele. Igaz ő is csak ritkán.
Ez amit itt belinkeltél 09:57-es, érdemes lenne megvenni?
Amúgy laptop? Ha igen, akkor nem csak egy 5-öst kérhetsz érte... :)
Annyiért szerintem megéri azt megvenni, bár abban sem mai technika van...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__8..
Talán ez jobb, csak írnod kell neki egy emailt. 25000-et megér...
Nem laptop. Asztali fekvő gép.
Arra jutottunk a férjemmel, hogy beruházunk inkább egy új gépre. Akkor jobban járunk biztos. Köszönöm szépen a hozzászólásokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!