Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 128gb-os microSD kártya nem...

Galekun kérdése:

128gb-os microSD kártya nem irható és nem formázható. Valakinek van ötlete, hogy lehet megmenteni?

Figyelt kérdés
Általában telefonban használom és a napokban képeket akartam másolni a telóról a kártyára és azt írta, hogy nincs elég tárhely. A képek olyan 200mb és a szabad hely 5,9gb. Nem tudtam miért írja, de tettem egy próbát a laptopon is és ott elkezdte a másolást, ami megszakat ismeretlen hiba miatt. Most a kártyát nem tudom formázni és másolni se tudok róla, se rá. Csak olvasni tudom. Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne megmenteni? Nem akarnám kidobni, mert eszméletlen ára van.
2017. aug. 20. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Honnan és mennyiért vetted? Gyanús hogy kínai hamisítvány és megadta magát.
2017. aug. 20. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Mennyiert vetted? Valszeg kinai vacak
2017. aug. 20. 13:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Mediamarkt-ba vettem 70€-ért. Eddig jól működött.
2017. aug. 20. 13:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Sandisk micro sd
2017. aug. 20. 13:48
 5/8 pinkpancser ***** válasza:
Ha beregisztráltad akkor a Sandisknek jól működik a gariztatátása. Bár ha jársz MM felé az gyorsabban megvan.
2017. aug. 20. 14:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, de ez kuka lesz. Ismerösöm is mondta, hogy a SanDisk kezd megbízhatatlan lenni, ugyhogy kipróbálom a Kingston-t, hátha az tovább bírja :)
2017. aug. 21. 21:52
 7/8 pinkpancser ***** válasza:
Én kb 2 hetente rendelek ismerősöknek Sandisket. Eddig egyet kellett cserélni (pedig nem a cuccal volt probléma hanem a felhasználóval) de simán cserélték garba. Kingstonnal viszont nem túl jó a tapasztalat. A családban 4-5 darab volt eddig, most 1 működik még. Cégnél pedig kb 50 darab G3-as pen nagyrésze szintén kuka lett. Viszont a garancia náluk is jól működik, ha megvan a csomagolása.
2017. aug. 22. 17:26
 8/8 pinkpancser ***** válasza:
És ha Sandisk az is ami elszállt, még nem késő beregisztrálni! Egy próbát megér :)
2017. aug. 22. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!