Lordvipi kérdése:
Intel Core i5-6400 2.7GHz Socket 1151 ehhez a procihoz kell e venni proci hűtőt?
Figyelt kérdés
#milyen_hűtőt_érdemes_venni_hozzá?
2017. aug. 19. 18:59
11/22 anonim válasza:
Tisztában vagyok vele hogy nem a processzoron van alapból, de egy minőségi paszta annyi, mint maga hűtő, de kövezzetek meg érte.
12/22 anonim válasza:
Látom te megragadtál a Pentium 4-es érában. Egy 65W-os procihoz nem kell bika hűtő. Elég valami kis borda meg egy kis venti ami kavarja a levegőt. Persze ha a proci meg a borda között a hőcsere működik hatékonyan, ezért kell levakarni az ezer éves odaszáradt gyári pasztát és valami normálissal bekenni. Ennyi. Még mindig olcsóbb egy kis tubus paszta mint egy "minőségi" hűtő és ugyanúgy ellátja a feladatát. Az hogy a 40 fokos kánikulában 4-5 fokkal melegebb lesz a proci mint egy "minőségi" hűtővel az meg simán belefér.
13/22 anonim válasza:
Nálam 90%-on 54°-on megy az i5 7500 GYÁRI PASZTÁVAL.
Azt meg honnan tudod hogy előre pasztázzák?
A Pentium 4-ről meg nem akarok tudni :D
14/22 anonim válasza:
Mert szerinted a boltban boltos bácsi keni neked rá? 15 évet húztam le szervizekben nagykerekben, sehol nem kentünk gyári hűtőket. Ez a gyárban került rá.
15/22 A kérdező kommentje:
és mennyibe fája nekem 1 rendes hűtő?
2017. aug. 19. 22:36
18/22 anonim válasza:
Mivel 2.7 ghz arra sem hűtő sem paszta nem kell. Nagyon downclockolt az az i5, semmit nem fog melegedni alapból sem.
19/22 anonim válasza:
#14 Te ennyire retardált vagy? Hogy jön ide az hogy a boltos kenni fel? Inkább vegyétek meg azt a retkes pasztát és kész, ha ennyire akarjátok.
20/22 A kérdező kommentje:
ez mit jelent?
CPU turbó órajele 3.3 GHz
2017. aug. 21. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!