Milyen gép konfigurációt ajánlotok?
Már egy ideje nem követem a számítógépek fejlődését, így nem igazán tudom, hogy mi számít jónak és mi nem. Valószínűleg össze tudnék rakni valamit de nem akarok kísérletezni, ha annyi pénzt beleölök :D
Szóval játékokra lenne a gép, de nem kell nagyon elszállni nem feltétlenül a legújabb legjobb játékokkal akarok játszani, de azt szeretném, hogy tartós legyen.
Illetve nem biztos hogy egyben venném meg az egészet, hanem kisebb-nagyobb idő elteltével az alkatrészeket.
Előre is köszi a segítséget
Egy fix keretet mindig meg kell adni, hogy annyi max, amit ráfordítasz, illetve mi kell, csak gép vagy perifériák is.
Tartós alatt pl mit értesz? 5 év múlva is elinduljanak az akkori új játékok? Mert ez már most kapásból gtx 1070 de inkább gtx 1080 videokártya, ami úgy 200e.
Azért nem írtam fix keretet mert írtam hogy nem vagyok képbe a dolgokkal. Olyan 200 ezerrel számoltam.
A mostani gépem már elég elavult szóval nem sok mindent tudok megmenti belőle. Talán a táp meg a hdd.
Nagyjából azt értem a tartós alatt, amit írtál. Nyilván nem feltolva a grafikát, de valahogy mégis csak vigye őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!