Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milxen követelmények vannak...

Datruth kérdése:

Milxen követelmények vannak ahhoz hogy dual chanel-ben fussanak a ramok?

Figyelt kérdés

ds ?

márka?

márkán belül külömböző tipusok?

megahertz?

asrock extreme 3 lapom van és ramot szeretnék vásárolni olyat amit támogat az alaplap és lehetőleg amit dual chanel-be lehet rakni,és 8gb-s darabokban legyen.

2017. aug. 17. 04:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Valójában a lap megpróbálja őket összeházasítani. Ha különbözik az órajelük, akkor a lassabb dominál.

A legjobb az, ha minden paramétere (freq, cas, stb) egyezik.

2017. aug. 17. 05:12
 2/6 belapus ***** válasza:
100%

Az úgynevezett KIT-ek között érdemes keresned, mert ezeket úgy párosították, hogy előtte - elvileg - kipróbálták.

Itt egy lista, növekvő ár szerint csoportosítva:

[link]

2017. aug. 17. 06:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tudningolod a géped felesleges kitet venni. Elég két egyformát és nézd meg, hogy vannak a lapon párosítva a foglalatok.
2017. aug. 17. 07:38
 4/6 A kérdező kommentje:

és mi az a freq,cas és még a stb-k? hogy tudhatom meg hogy egy ramnál mennyi ezeknek az értéke?

egyébként tudom hogy KIT-et kellene nézni de nem újjonta venném hanem használtan és most 1x8 gb-t és késöbb a másik 1x8 gb-t ezért nekem kell megtudnom hogy hogyan lehet megtudni hogy 2 ram futna-e egymás mellett.

és az baj ha a márka nem egyezik?

2017. aug. 17. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a márka nem egyezik az általában nem baj, a megahertznek viszont egyezniük kell. Olyannal is találkoztam már, hogy két ugyanolyan márkájú ram nem működött, pedig ugyanolyan MHzel rendelkezdtek. Én ajánlani tudom neked a HyperX ramokat, mert szerintem jól szuperálnak és az áruk sem olyan vészes.
2017. aug. 20. 16:20
 6/6 A kérdező kommentje:

ez a kettő kompatibilis egymással?

Asrock 970 Extreme 3 rev1.0

Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CMZ8GX3M2A1600C9

2017. aug. 21. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!